Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Subject (EuroVoc)
"
: "προϊόν διατροφής"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Date
Title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 9 to 27 of 27
< previous
Full text
Date
Title
Organisation
2015
P3-21 Comparative Proteomic Analysis of Salmonella enterica serovar Enteritidis PT4 Planktonic and Sessile Cells on Stainless Steel Surface Provides New Insights in Protein Determinants Involved in the Maintenance of a Biofilm community
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012
Quorum Sensing in the Context of Food Microbiology
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
Simulation of climate change impact on weeds distribution. Studying the case of wild oat in Greece
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012
Structure design in emulsions and foams: from model systems and quantitative methods to functional properties in real products and according knowledge transfer
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
A targeted gene expression analysis during biofilm formation by Salmonella enterica on stainless steel surfaces
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Targeted gene expression study of Salmonella enterica during biofilm formation on rocket leaves
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
Total phenolic compounds, antioxidant activity and toxicity of selected medicinal and aromatic plants
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Total phenolic content, antioxidant activity and toxicity of aqueous extracts from selected Greek medicinal and aromatic plants
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Αναλυτική έκθεση µε δεδοµένα σχετικά µε την επίδραση καταπονηµένων ή µη κυττάρων στην δηµιουργία βιο-υµενίου (Π3-Δ1.2)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Αναλυτική έκθεση µε δεδοµένα σχετικά µε τον έλεγχο της συνολικής µεταγραφικής έκφρασης γονιδίων που οδηγούν στην ανάπτυξη βιοϋµενίων από τα βακτήρια Salmonella και Staphylococcus µέσω χρήσης γονιδιωµατικών µικροσυστοιχιών (genomic microarrays). (Π16-Δ4.1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Αναλυτική έκθεση με δεδομένα σχετικά με τη μεθοδολογία και τους αλγορίθμους επεξεργασίας εικόνας από μικροσκόπιο για την καταμέτρηση του αριθμού των κυττάρων σε μικροβιακές κοινότητες (Π21-Δ5.1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Αναλυτική έκθεση με δεδομένα σχετικά με το σχηματισμό μιας μικτής βιο-υμενικής κοινότητας (mixed culture biofilm) (Π1-Δ1.1)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012
Μελέτη της ικανότητας σχηµατισµού βιουµενίου διαφόρων στελεχών του παθογόνου βακτηρίου Salmonella enterica σε διαφορετικές συνθήκες, θερµοκρασίας, pH και σύστασης θρεπτικού µέσου ανάπτυξης.
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Μελέτη της ικανότητας του βακτηρίου Salmonella Typhimurium να σχηματίζει βιο- υμένιο σε επιφάνεια πολυστυρενίου παρουσία μορίων-σημάτων διακυτταρικής επικοινωνίας
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Μελέτη του σχηματισμού βιοϋμενίων στο νοσοκομειακό παθογόνο και προσφάτως συγκαταλεγόμενο ως παράγοντα διατροφικού κινδύνου Staphylococcus aureus subsp. aureus COL (MRSA)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Μελέτη του σχηματισμού βιοϋμενίων στο τροφικό παθογόνο Salmonella enterica subsp. enterica serovar Typhimurium ST4/74
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Πρωταρχικό Υλικό µελέτης (Πρώτες ύλες) για την µεθοδική έρευνα σχετικά µε την πρωτεϊνική έκφραση βιο-υµενικών κυττάρων (Π5-Δ1.1 & Δ1.2)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
Σεμινάριο για τον Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Τα Τρόφιμα - Οδηγός Καλλωπιστικών Φυτών: Εγχειρίδιο επιμορφούμενου
Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ (ΕΥΕΠ ΥΠΕΠΘ)
-
Σεμινάριο για τον Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Τα Τρόφιμα - Οδηγός Καλλωπιστικών Φυτών: Εγχειρίδιο επιμορφωτή
Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ (ΕΥΕΠ ΥΠΕΠΘ)
< previous
Showing results 9 to 27 of 27
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!