A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Αποθήκευση τροφίμων"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 1 to 5 of 5

Full textDateTitleOrganisation
2013The effect of controlled atmospheres on the composition and quality of dill (Anethum graveolens L. cv. Ducat) cultivated in spring and stored at two temperaturesΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013The effect of controlled atmospheres on the composition and quality of dill (Anethum graveolens L. cv. Ducat) cultivated in spring and stored at two temperatures [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-Τεχνολόγος Τροφίμων (Α.Τ.Ε.Ι.) = Food TechnologistΕθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ)



Showing results 1 to 5 of 5