A- Ao A+
GR
Browse by "Author/Creator" : "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Εργαστήριο Ζωοτεχνίας"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 7 to 24 of 24
Full textDateTitleOrganisation
2013Διερευνητή μεταβολικού προφίλ (ολιστική μέθοδος – μη στοχευμένη σε συγκεκριμένους μεταβολίτες), των δειγμάτων πλάσματος από όρνιθες στα πλαίσια του προ-περάματος με χρήση φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμόΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Δοκιμασία γευσιγνωσίας (panel test) σε ορνίθιο κρέας μετά από διατροφική χορήγηση των φλαβονοειδώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκουΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων κρέατος κρεοπαραγωγών ορνιθίων και αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Καθορισμός των βέλτιστων συνθηκών για την αποθήκευση των τροφών στις οποίες έχουν ενσωματωθεί τα φλαβονοειδήΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Μεθοδολογία μελέτης μεταβολικών προφίλ (Metabolomics)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Μελέτη περιεκτικότητας διαφορετικών ειδών πούλπας σε εσπεριδίνη και ναρινγίνηΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Μεταβολομική ανάλυση σε πλάσμα ορνίθων ύστερα από τη χορήγηση των ουσιών εσπεριδίνης και ναρινγίνηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε κρεοπαράγωγα ορνίθιαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Ποσοτικοποίηση των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πραγματοποίηση πειράματος - Συλλογή δειγμάτων - Μέτρηση ποιότητας των αυγών - Μέτρηση αντιοξειδωτικής ικανότητας - Μέτρηση χοληστερόληςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Προσδιορισμός σύνθεσης λιπαρής φάσης δειγμάτων κρέατος στήθους και μηρού από ορνίθια κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Προσδιορισμός σύνθεσης λιπώδους ιστού δειγμάτων κοιλιακού λίπους από ορνίθια κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 7 to 24 of 24