A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Ζωοτεχνία"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 7 to 26 of 40
Full textDateTitleOrganisation
2014Μεταβολομική ανάλυση σε πλάσμα ορνίθων ύστερα από τη χορήγηση των ουσιών εσπεριδίνης και ναρινγίνηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Μελέτη περιεκτικότητας διαφορετικών ειδών πούλπας σε εσπεριδίνη και ναρινγίνηΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Μεθοδολογία μελέτης μεταβολικών προφίλ (Metabolomics)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Καθορισμός των βέλτιστων συνθηκών για την αποθήκευση των τροφών στις οποίες έχουν ενσωματωθεί τα φλαβονοειδήΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων κρέατος κρεοπαραγωγών ορνιθίων και αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στο προφίλ των λιπαρών οξέων του κρέατος ορνιθίωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκουΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Δοκιμασία γευσιγνωσίας (panel test) σε ορνίθιο κρέας μετά από διατροφική χορήγηση των φλαβονοειδώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Διερευνητή μεταβολικού προφίλ (ολιστική μέθοδος – μη στοχευμένη σε συγκεκριμένους μεταβολίτες), των δειγμάτων πλάσματος από όρνιθες στα πλαίσια του προ-περάματος με χρήση φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμόΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Βελτιστοποίηση των αναλυτικών εργαλείων για την ποιοτική και ποσοτική ανίχνευση φλαβονοειδών και των βιονεργών μεταβολιτών τουςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπερετίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Αποτελέσματα επικύρωσης μεθοδολογίας ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε ιστό ορνιθιών (κρέας)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 7 to 26 of 40