A- Ao A+
GR
Browse by "Subject (EuroVoc)" : "αυγό"
Jump to a point in the index:
Or type in a year:

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 1 to 5 of 5

Full textDateTitleOrganisation
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πραγματοποίηση πειράματος - Συλλογή δειγμάτων - Μέτρηση ποιότητας των αυγών - Μέτρηση αντιοξειδωτικής ικανότητας - Μέτρηση χοληστερόληςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκουΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Effects of flavonoids dietary supplementation on egg yolk antioxidant capacity and cholesterol levelΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών



Showing results 1 to 5 of 5