A- Ao A+
GR
Browse by "Subject (EuroVoc)" : "ποιότητα του προϊόντος"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 40 to 46 of 46
Full textDateTitleOrganisation
2013Μελέτη περιεκτικότητας διαφορετικών ειδών πούλπας σε εσπεριδίνη και ναρινγίνηΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Μεταβολομική ανάλυση σε πλάσμα ορνίθων ύστερα από τη χορήγηση των ουσιών εσπεριδίνης και ναρινγίνηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε κρεοπαράγωγα ορνίθιαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πραγματοποίηση πειράματος - Συλλογή δειγμάτων - Μέτρηση ποιότητας των αυγών - Μέτρηση αντιοξειδωτικής ικανότητας - Μέτρηση χοληστερόληςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Προσδιορισμός σύνθεσης λιπαρής φάσης δειγμάτων κρέατος στήθους και μηρού από ορνίθια κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Προσδιορισμός σύνθεσης λιπώδους ιστού δειγμάτων κοιλιακού λίπους από ορνίθια κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 40 to 46 of 46