A- Ao A+
GR
Browse by "Subject (EuroVoc)" : "προϊόν διατροφής"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 21 to 27 of 27
Full textDateTitleOrganisation
2012Μελέτη της ικανότητας σχηµατισµού βιουµενίου διαφόρων στελεχών του παθογόνου βακτηρίου Salmonella enterica σε διαφορετικές συνθήκες, θερµοκρασίας, pH και σύστασης θρεπτικού µέσου ανάπτυξης.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Μελέτη της ικανότητας του βακτηρίου Salmonella Typhimurium να σχηματίζει βιο- υμένιο σε επιφάνεια πολυστυρενίου παρουσία μορίων-σημάτων διακυτταρικής επικοινωνίαςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Μελέτη του σχηματισμού βιοϋμενίων στο νοσοκομειακό παθογόνο και προσφάτως συγκαταλεγόμενο ως παράγοντα διατροφικού κινδύνου Staphylococcus aureus subsp. aureus COL (MRSA)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Μελέτη του σχηματισμού βιοϋμενίων στο τροφικό παθογόνο Salmonella enterica subsp. enterica serovar Typhimurium ST4/74Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πρωταρχικό Υλικό µελέτης (Πρώτες ύλες) για την µεθοδική έρευνα σχετικά µε την πρωτεϊνική έκφραση βιο-υµενικών κυττάρων (Π5-Δ1.1 & Δ1.2)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-Σεμινάριο για τον Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Τα Τρόφιμα - Οδηγός Καλλωπιστικών Φυτών: Εγχειρίδιο επιμορφούμενουΕιδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ (ΕΥΕΠ ΥΠΕΠΘ)
-Σεμινάριο για τον Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Τα Τρόφιμα - Οδηγός Καλλωπιστικών Φυτών: Εγχειρίδιο επιμορφωτήΕιδική Υπηρεσία Εφαρμογής Προγραμμάτων ΚΠΣ ΥΠΕΠΘ (ΕΥΕΠ ΥΠΕΠΘ)
Showing results 21 to 27 of 27