Φυτοχημικά, λειτουργικά συστατικά & τρόφιμαgreURIhttp://hdl.handle.net/10795/2397χημεία τροφίμωντεχνολογία τροφίμων46 pp.creatorProject Final BeneficiaryProject Executing Organisation2014-06-16traininghigher education18+Textφυτοχημικάπολυφαινόλεςκαροτενοειδήαζωτούχες ενώσειςαλκαλοειδήθειούχες οργανικές ενώσειςλειτουργικά τρόφιμαφυτοστερόλες3076539application/pdfhttp://repository.edulll.gr/edulll/bitstream/10795/2397/2/2397_%ce%a6%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac%2c%20%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ac%20%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac%20%26%20%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1.pdfΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. Διαλέξεις για το Πρόγραμμα δια βίου μάθησης ΑΕΙ για την επικαιροποίηση γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» - Ενότητα 3: Σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στη διατροφήURIhttp://hdl.handle.net/10795/2397creator2016-03-18T08:22:28Zvalidator2016-03-18T08:22:28ZLOMv1.0grenonoCopyright EYD-EPEDBM (Operational Programme "Education and Lifelong Learning")