Παχυσαρκία και μοριακή γενετικήgreURIhttp://hdl.handle.net/10795/2474γενετικήασθένεια οφειλόμενη στη διατροφή44 pp.Project Final BeneficiaryProject Executing Organisationtraininghigher education18+TextΣωματικό λίποςΥπέρβαροιΓενετικές διαταραχέςΧρωμοσωμικές ανωμαλίεςΛιπώδης μάζαΓονιδίωμαΟικογενής υπερχοληστερολαιμίαAlu αλληλουχίες1772034application/pdfhttp://repository.edulll.gr/edulll/bitstream/10795/2474/2/2474_Dedoussis.pdfΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. Διαλέξεις για το Πρόγραμμα δια βίου μάθησης ΑΕΙ για την επικαιροποίηση γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) «Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» - Ενότητα 3: Σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στη διατροφήURIhttp://hdl.handle.net/10795/2474creator2016-04-05T10:57:31Zvalidator2016-04-05T10:57:31ZLOMv1.0grenonoCopyright EYD-EPEDBM (Operational Programme "Education and Lifelong Learning")