Μελέτη της ικανότητας σχηµατισµού βιουµενίου διαφόρων στελεχών του παθογόνου βακτηρίου Salmonella enterica σε διαφορετικές συνθήκες, θερµοκρασίας, pH και σύστασης θρεπτικού µέσου ανάπτυξης.greengURIhttp://hdl.handle.net/10795/2537βιολογίαπροϊόν διατροφήςΣκοπός της παρούσας εργασίας ήταν η µελέτη της ικανότητας προσκόλλησης καισχηµατισµού βιουµενίου δεκατεσσάρων στελεχών του παθογόνου βακτηρίου Salmonella enterica κάτω από διαφορετικές συνθήκες, θερµοκρασίας (15 και 30°C), pH (5,5, 6,5 και 7,4) και σύστασης του θρεπτικού µέσου ανάπτυξης (πλήρης και ελλιπής σε θρεπτικά συστατικά).
The ability of fourteen strains of the pathogenic bacterium Salmonella enterica to attach and form bioflims was studied under in vitro experimental conditions simulating food production and processing environments. Different environmental conditions, temperature (15 και 30°C), pH (5,5, 6,5 και 7,4) and growth medium composition, were tested.2 pp.creatorProject Deliverable NumberΠ4-Δ1.2Project Final BeneficiaryProject Executing Organisation2012TextSalmonella entericaSalmonella enteritidisSalmonella typhimuriumΒακτήριαΒιοϋμένιαΤρόφιμα290855application/pdfhttp://repository.edulll.gr/edulll/bitstream/10795/2537/3/2537_Deliverable%20%28%ce%a04_a%20-%20%ce%941.2%29%20Thalis%20BIOFILMS%20MIS_380229.pdfURIhttp://hdl.handle.net/10795/2537creator2016-04-11T09:36:15Zvalidator2016-04-11T09:36:15ZLOMv1.0grenonoCopyright EYD-EPEDBM (Operational Programme "Education and Lifelong Learning")