Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνώνgreURIhttp://hdl.handle.net/10795/2602αναλυτική χημείαζωοτεχνίαζωικό προϊόνβελτίωση της παραγωγήςποιότητα του προϊόντοςπρόβειο κρέας3 pp.creatorProject Deliverable NumberD4_P2Project Final BeneficiaryProject Executing Organisation2015-09TextΜεταβολισμόςΜεταβολίτεςΦλαβονοειδήΑντιοξειδωτικάΠειράματα231553application/pdfhttp://repository.edulll.gr/edulll/bitstream/10795/2602/2/2602_D4_P2%20plasma%20oxidation%20lambs.pdfΕπιτροπή Πιστοποίησης Παραδοτέων:
Σιμιτζής, Π.
Χαρισμιάδου, Μ.
Ζουμπουλάκης, Π.URIhttp://hdl.handle.net/10795/2602creator2016-04-13T10:27:30Zvalidator2016-04-13T10:27:30ZLOMv1.0grenonoCopyright EYD-EPEDBM (Operational Programme "Education and Lifelong Learning")