Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Subject (EuroVoc)
"
: "βελτίωση της παραγωγής"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Date
Title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 17 to 36 of 40
< previous
next >
Full text
Date
Title
Organisation
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκου
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτης
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στο προφίλ των λιπαρών οξέων του κρέατος ορνιθίων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2009
Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων κρέατος κρεοπαραγωγών ορνιθίων και αμνών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Καθορισμός των βέλτιστων συνθηκών για την αποθήκευση των τροφών στις οποίες έχουν ενσωματωθεί τα φλαβονοειδή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Μελέτη περιεκτικότητας διαφορετικών ειδών πούλπας σε εσπεριδίνη και ναρινγίνη
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Μεταβολομική ανάλυση σε πλάσμα ορνίθων ύστερα από τη χορήγηση των ουσιών εσπεριδίνης και ναρινγίνης
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούς
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
< previous
next >
Showing results 17 to 36 of 40
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!