A- Ao A+
GR
Browse by "Subject (EuroVoc)" : "ζωοτεχνία"
Jump to a point in the index:
Or type in a year:

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 1 to 20 of 40
Full textDateTitleOrganisation
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015A comparison study in the processing procedure of data from untargeted metabolomic approaches by UPLC-ESI(-)-HRMSΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effect of dietary supplementation of broiler chickens with the natural antioxidants hesperidin and naringin on the expression of lipogenesis related genes and fatty acid profileΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πραγματοποίηση πειράματος - Συλλογή δειγμάτων - Μέτρηση ποιότητας των αυγών - Μέτρηση αντιοξειδωτικής ικανότητας - Μέτρηση χοληστερόληςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015The effects of dietary hesperidin and naringin supplementation on lamb performance and meat characteristicsΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκουΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheepΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacityΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014The effects of quercetin dietary supplementation on broiler growth performance, meat quality and oxidative stabilityΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε κρεοπαράγωγα ορνίθιαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπερετίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Αποτελέσματα επαναποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων (τρίτη δειγματοληψία)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 1 to 20 of 40