A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Τεχνολογία τροφίμων"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 1 to 6 of 6

Full textDateTitleOrganisation
2014Influence of Ultrasonication Parameters on Physical Characteristics of Olive Oil Model Emulsions Containing XanthanΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Α. Μικροβιολογική ανάλυση τροφίμωνΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας
-Απομόνωση - ανάλυση & ενσωμάτωση φυτικών εκχυλισμάτων σε τρόφιμαΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας
-Βιολογικά δραστικά μικροσυστατικά λιποειδικής φύσηςΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας
-Τεχνολόγος Τροφίμων (Α.Τ.Ε.Ι.) = Food TechnologistΕθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ)
2014Φυτοχημικά, λειτουργικά συστατικά & τρόφιμαΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας



Showing results 1 to 6 of 6