A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Αναλυτική χημεία"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 4 to 23 of 51
Full textDateTitleOrganisation
2015Τεχνική αναφορά μεθοδολογίας επεξεργασίας δειγμάτων σταθερών ισοτόπων, ολικού οργανικού άνθρακα και πετρελαϊκού δυναμικούΕιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Αθηνών
2015Τεχνική αναφορά μεθοδολογίας επεξεργασίας δειγμάτων οργανικών βιοδεικτώνΕιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας Πανεπιστημίου Αθηνών
2003Προσομοίωση πειραμάτων θερμοχημείας-
2003Προσομοίωση πειραματικής διδασκαλίας για μαθητές με κινητικά προβλήματα-
2014Προσδιορισμός σύνθεσης λιπώδους ιστού δειγμάτων κοιλιακού λίπους από ορνίθια κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Προσδιορισμός σύνθεσης λιπαρής φάσης δειγμάτων κρέατος στήθους και μηρού από ορνίθια κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-Πρόγραμμα δια βίου μάθησης ΑΕΙ για την επικαιροποίηση γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ)«Οι σύγχρονες τεχνικές βιο-ανάλυσης στην υγεία, τη γεωργία, το περιβάλλον και τη διατροφή» : Αναλυτικές χημικές τεχνικές.Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
2015Πραγματοποίηση πειράματος - Συλλογή δειγμάτων - Μέτρηση ποιότητας των αυγών - Μέτρηση αντιοξειδωτικής ικανότητας - Μέτρηση χοληστερόληςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Ποσοτικοποίηση των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε κρεοπαράγωγα ορνίθιαΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Πείραμα. Επίδραση της χορήγησης των φλαβονοειδών σε αμνούςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Μεταβολομική ανάλυση σε πλάσμα ορνίθων ύστερα από τη χορήγηση των ουσιών εσπεριδίνης και ναρινγίνηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Μελέτη περιεκτικότητας διαφορετικών ειδών πούλπας σε εσπεριδίνη και ναρινγίνηΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Μεθοδολογία μελέτης μεταβολικών προφίλ (Metabolomics)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Καθορισμός των βέλτιστων συνθηκών για την αποθήκευση των τροφών στις οποίες έχουν ενσωματωθεί τα φλαβονοειδήΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων κρέατος κρεοπαραγωγών ορνιθίων και αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 4 to 23 of 51