Browse by "Subject"
: "Βελτίωση της παραγωγής"
Showing results 14 to 33 of 40
Full text | Date | Title | Organisation |
| 2014 | Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντων | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2011 | Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση] | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2011 | Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics
on dill (Anethum graveolens L.) | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στο προφίλ των λιπαρών οξέων του κρέατος ορνιθίων | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτος | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2013 | Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση] | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2013 | Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2015 | Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτης | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2015 | Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνών | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2015 | Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγών | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2015 | Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκου | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Δοκιμασία γευσιγνωσίας (panel test) σε ορνίθιο κρέας μετά από διατροφική χορήγηση των φλαβονοειδών | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπερετίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Αποτελέσματα επαναποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων (τρίτη δειγματοληψία) | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2015 | Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγής | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2015 | Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ αμνών | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Total phenolic content, antioxidant activity and toxicity of aqueous extracts from selected Greek medicinal and aromatic plants | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Quality and oxidative stability of broiler meat as affected by dietary supplementation of the bioflavonoids naringin and hesperidin | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
| 2014 | Impact of the dietary supplementation with flavonoids on the metabolic fingerprint of chicken plasma. An NMR-Based Metabolomic Study. | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών |
Showing results 14 to 33 of 40