A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Φυτική παραγωγή"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 3 to 22 of 39
Full textDateTitleOrganisation
2013Πρωτεϊνική μηχανική του ενζύμου μεταφοράση της γλουταθειόνης με στόχο την ανάπτυξη βιοαισθητήρα μέτρησης ξενοβιοτικών ουσιών [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Πρωτεϊνική μηχανική του ενζύμου μεταφοραση της γλουταθειόνης με στόχο την ανάπτυξη βιοαισθητήρα μέτρησης ξενοβιοτικών ουσιών [poster]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Πρωτεϊνική μηχανική του ενζύμου μεταφοράση της γλουταθειόνης με στόχο την ανάπτυξη βιοαισθητήρα μέτρησης ξενοβιοτικών ενώσεωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-Μέλι, τροφή βασιλισσώνΚέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας
2011Μελέτη υδατικής κατάστασης και μικροαναγλύφου φυτικών ιστώνΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2015Μελέτη υδατικής κατάστασης και μικροανάγλυφου φυτικών ιστώνΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2009Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-Η ελιά στο χώρο και το χρόνοΚέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας = Environmental Education Centre of Amfissa
2011Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Επίδραση του επιπέδου πείνας στη λειτουργική απόκριση του αρπακτικού Macrolophus pygmaeus = Εffect of hunger level on functional response of the predator Macrolophus pygmaeusΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012Διερεύνηση βοστρύχων αμπέλου(Vitis vinifera)ως πλούσιας πηγής βιοδραστικών πολυφαινολών και μελέτη της βιολογικής δράσης των εκχυλισμάτων τουςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012Βιολογικός ελαιώνας Τσαριτσάνης-
2012Αντιοξειδοτική δράση, ολικά φαινολικά συστατικά και τοξικότητα επιλεγμένων φαρμακευτικών και αρωματικών φυτώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2008Ανακαλύπτοντας τη Φωκίδα: Παιδαγωγικό υλικό για προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσηςΚέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Άμφισσας = Environmental Education Centre of Amfissa
2012The Yield and Composition of Dill Essential Oil in Relation to N Application, Season of Cultivation and Stage of HarvestΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013The use of the biomarkers chlorophylls and carotenoids, for the interpretation of the effects in lemna minor after exposure of two herbicides with different mode of action [POSTER]Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013The use of the biomarkers chlorophylls and carotenoids, for the interpretation of the effects in lemna minor after exposure of two herbicides with different mode of actionΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 3 to 22 of 39