A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Ποιότητα του προϊόντος"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 21 to 40 of 46
Full textDateTitleOrganisation
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης στο επίπεδο του οξειδωτικού stress σε δείγματα πλάσματος αίματος αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκουΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Δοκιμασία γευσιγνωσίας (panel test) σε ορνίθιο κρέας μετά από διατροφική χορήγηση των φλαβονοειδώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Διαχείριση ποιότηταςΕθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας(Ε.Σ.Ε.Ε.)
2014Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπερετίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθωνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Αποτελέσματα επαναποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων (τρίτη δειγματοληψία)Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγήςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ αμνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Total phenolic content, antioxidant activity and toxicity of aqueous extracts from selected Greek medicinal and aromatic plantsΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Quality and oxidative stability of broiler meat as affected by dietary supplementation of the bioflavonoids naringin and hesperidinΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012Novel structures for functionality delivery in complex food systems: Management Committee Meetings WGS 1-4 Meetings of Cost Action FA1001Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013New potent and selective polyfluoroalkyl ketone inhibitors of GVIA calcium-independent phospholipase A2Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stabilityΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Impact of the dietary supplementation with flavonoids on the metabolic fingerprint of chicken plasma. An NMR-Based Metabolomic Study.Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014The effects of quercetin dietary supplementation on broiler growth performance, meat quality and oxidative stabilityΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacityΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheepΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Effects of flavonoids dietary supplementation on egg yolk antioxidant capacity and cholesterol levelΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 21 to 40 of 46