Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Subject (EuroVoc)
"
: "βελτίωση της παραγωγής"
Jump to a point in the index:
(Choose year)
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
Or type in a year:
Sort by:
Title
Date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 21 to 40 of 40
< previous
Full text
Date
Title
Organisation
2014
Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπερετίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Αποτελέσματα επαναποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων (τρίτη δειγματοληψία)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
The effects of quercetin dietary supplementation on broiler growth performance, meat quality and oxidative stability
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Προσδιορισμός σύνθεσης λιπώδους ιστού δειγμάτων κοιλιακού λίπους από ορνίθια κρεοπαραγωγής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Προσδιορισμός σύνθεσης λιπαρής φάσης δειγμάτων κρέατος στήθους και μηρού από ορνίθια κρεοπαραγωγής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Δοκιμασία γευσιγνωσίας (panel test) σε ορνίθιο κρέας μετά από διατροφική χορήγηση των φλαβονοειδών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Μεταβολομική ανάλυση σε πλάσμα ορνίθων ύστερα από τη χορήγηση των ουσιών εσπεριδίνης και ναρινγίνης
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων κρέατος κρεοπαραγωγών ορνιθίων και αμνών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Quality and oxidative stability of broiler meat as affected by dietary supplementation of the bioflavonoids naringin and hesperidin
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στο προφίλ των λιπαρών οξέων του κρέατος ορνιθίων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Impact of the dietary supplementation with flavonoids on the metabolic fingerprint of chicken plasma. An NMR-Based Metabolomic Study.
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Επίδραση των φλαβονοειδών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των κτηνοτροφικών προϊόντων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Επίδραση της σκίασης στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Μελέτη περιεκτικότητας διαφορετικών ειδών πούλπας σε εσπεριδίνη και ναρινγίνη
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Καθορισμός των βέλτιστων συνθηκών για την αποθήκευση των τροφών στις οποίες έχουν ενσωματωθεί τα φλαβονοειδή
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2009
Η επίδραση της αζωτούχου λίπανσης στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την ποιότητα του άνηθου (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
< previous
Showing results 21 to 40 of 40
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!